Wie ben ik…

Wie ben ik

Wie ben ik…

Mijn naam is Yvonne, ook wel Vonnie genoemd.

Een vriendin van mij, was met haar vriend,  een blog begonnen. Met allerlei verhaaltjes, foto’s, plaatjes enz. Ik vroeg wat het was en wat ik dan moest doen nadat zij het uitgelegd had heb ik op 4 oktober 2004 ook een blog genomen bij web-log.nl Via een vriendin kwam ik er achter ook hoe het moest en hoe je foto`s of plaatjes kon toevoegen. En ja ik hou er van om smileys/emoticons te gebruiken 😉

Toen web-log over ging naar een andere aanbieder,  ben ik overgestapt en na een aantal omzwervingen weer bij WordPress terecht gekomen. Er is een tijd geweest dat ik niet meer wilde bloggen, want wat had ik nou te vertellen..?!

Door veranderingen aan het gratis Wordress blog, waar ik geen snars van begrijp, heb ik vanaf 2 januari 2023 mijn blog onder gebracht bij een zelf betaalde host waar ik nog wel op op de oude WordPress manier kan bloggen.

Bij deze heet ik mijn bezoekers welkom op https://vonnieblogt.nl 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *